Despre serviciile noastre

Dorinţa de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat să realizăm acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service specialist, care să ofere o gamă variată de servicii şi produse şi să deţină o competenţă tehnica ridicată pentru diagnoză, reparaţia şi întreţinerea celor mai moderne autovehicule. Aveţi încredere în competenţa noastră, în echipamentele pe care le avem, specialiştii noştri, rezolvă toate problemele autoturismului dumneavostră.
Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparaţii pentru autoturisme şi autoutilitare simultan pentru 14 autovehicule. Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât timpii de reparaţie sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.  Pentru realizarea acestor operaţiuni, angajatii nostri, sunt sub atenta supraveghere a şefului de service şi utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu.

Va asteptam in unitatea noastra sa va oferim servicii profesionale de: mecanica auto, tinichigerie auto, vopsitorie auto, electica auto-diagnoza (tester).

Detalii contact service

Serviciile ce le oferim

Mecanica Auto si Electrica Auto

pentru ca mecanica automobilului tau este cea mai solicitata si importanta, va stam la dispozitie cu personal calificat in diagnosticarea si remedierea problemelor mecanice si electrice, efectuam reparatii pentru orice tip de autoturism , asiguram piese,montajul acestora si garantie cnf legislatiei in vigoare, revizii auto,verificare sistem racire , sistem franare ,amortizoare,verificare directie, vanzari anvelope auto de sezon dealer autorizat Hyundai.

Vopsitorie Auto

se realizeaza intr-un spatiu dedicat pentru orice model de autoturism, dispunem de cabina de vopsitorie pentru scurtarea timpului de executie , utilizand metode tehnice moderne , economice si ecologice. Executam ORICE lucrare de vopsitorie , indiferent de gradul de dificultate

Diagnoza

pentru orice model si marca de autoturism; reglaje,corectii identificare si stergere erori

Tinichigerie auto

redresari caroserii,reparatii la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor; inlocuiri parbrize,lunete si geamuri auto, vanzari piese de schimb pe original sau producator

Incarcare Freon Auto

incarcare cu freon auto pentru orice autoturism la preturi fara concurenta La orice incarcare verificam gratuit sistemul de racire/climatizare al autoturismului dvs.

Statie ITP

Staţie ITP, linia de inspecţie tehnica periodică din cadrul Autosib, este acreditată RAR şi asigură verificarea tehnică periodică obligatorie a maşinii dumneavoastră în cele mai bune condiţii. În cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu masa maximă de 3.5 tone.

Documente necesare efectuării ITP:

* Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie conform cu originalul eliberată de leasing sau de bancă

* Certificat înmatriculare în original

* BI/CI a celui care se prezintă cu vehiculul.

Alte Servicii

Aveţi posibilitatea ca, împreună cu un consilier tehnic, să stabiliţi pe loc ce lucrări urmează a fi  efectuate, participând la diagnoza primară a maşinii dumneavoastră, oferindu-vă astfel soluţii simple pentru cele mai complexe probleme, începând cu disfuncţionalităţile reclamate de dumneavoastră

In cazul producerii unui accident auto sau orice fel de avarie , va stam la dispozitie si va oferim tractare auto pana la locatia service-ului nostru . Oferim servicii de preluare auto si de la domiciliul clientului!

Servicii si preturi speciale pentru parcuri auto  inclusiv cu societatile de asigurari.

Realizăm lucrări de reparatii auto pentru urmatoarele mărci:
Audi,BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia , Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes,  Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda,  Suzuki, Toyota, Volkswagen, etc. atât turisme cât  şi autoutilitare.

VĂ PROPUNEM PARTENERIATE PE TERMEN LUNG

Companiile care deţin parcuri auto pot semna contracte de service personalizate. Astfel, veti beneficia de servicii preferenţiale în privinţa programărilor, a timpilor de execuţie şi a preţurilor.

Pentru alte detalii specialistii unitatii noastre va asteapta la AUTOSIB pe str. Nicolae Teclu, nr. 5, Sibiu.

Back to top